Δράση Γευσιγνωσίας για τα χαρακτηριστικά των κρητικών ποικιλιών ελαιολάδου σε Γάλλους Δημοσιογράφους. 30/4/2023

Δράση Γευσιγνωσίας για τα χαρακτηριστικά των κρητικών ποικιλιών ελαιολάδου σε Γάλλους Δημοσιογράφους. 30/4/2023

Από την ιδιαίτερα σημαντική δράση γευσιγνωσίας και ενημέρωσης για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κρητικών ποικιλιών ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στο αναπαλαιωμένο ελαιοτριβείο του παραδοσιακού οικισμού Kapsaliana Village Hotel για Γάλλους δημοσιογράφους γαστρονομίας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμο Ρεθύμνου και στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Πέπυ Μπιρλιράκη, καθώς και στον εξαιρετικό οικοδεσπότη κ Μύρωνα Τουπογιάννη για την εκπληκτική διοργάνωση και φιλοξενία !