Από την ιδιαίτερα σημαντική δράση γευσιγνωσίας και ενημέρωσης για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κρητικών ποικιλιών ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στο αναπαλαιωμένο ελαιοτριβείο του παραδοσιακού οικισμού Kapsaliana Village Hotel για Γάλλους δημοσιογράφους γαστρονομίας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμο Ρεθύμνου και στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Πέπυ Μπιρλιράκη, καθώς και στον εξαιρετικό οικοδεσπότη κ Μύρωνα Τουπογιάννη για την εκπληκτική διοργάνωση και φιλοξενία !