ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Previous Next

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Γευσιγνωσίας στα Kappa Studies. 8/5/2023

Με τους νέους πρεσβευτές ,μύηση στις γευσεις,τα αρώματα και την Ποιότητα του ελαιολάδου 🦚
Μεγάλη η χαρά μας Iasmi Kalathaki 🌳
Δράση Γευσιγνωσίας για τα χαρακτηριστικά των κρητικών ποικιλιών ελαιολάδου σε Γάλλους Δημοσιογράφους. 30/4/2023

Δράση Γευσιγνωσίας για τα χαρακτηριστικά των κρητικών ποικιλιών ελαιολάδου σε Γάλλους Δημοσιογράφους. 30/4/2023

Από την ιδιαίτερα σημαντική δράση γευσιγνωσίας και ενημέρωσης για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κρητικών ποικιλιών ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στο αναπαλαιωμένο ελαιοτριβείο του παραδοσιακού οικισμού Kapsaliana Village Hotel για Γάλλους δημοσιογράφους γαστρονομίας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμο Ρεθύμνου και στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Πέπυ Μπιρλιράκη, καθώς και στον εξαιρετικό οικοδεσπότη κ Μύρωνα Τουπογιάννη για την εκπληκτική διοργάνωση και φιλοξενία !
Previous Next

Σεμινάριο Σεφ στα Χανία στισ 19 και 26 Απριλίου 2023

Με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και σε συνεργασία με την Αντιπεριφερεια Χανίων και το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας, διοργανώνουμε δύο δωρεάν σεμινάρια στα Χανιά για τους επαγγελματίες της εστίασης, στις 19 και 26 Απριλίου 2023.

Previous Next

9ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου 10-12/3/2023

10 - 12 Μαρτίου 2023 έρχεται ο 9ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου!
Στον Διαγωνισμό, θα αξιολογηθούν τα Ποιοτικά, Τυποποιημένα Κρητικά Έξτρα Παρθένα Ελαιόλαδα από Έλληνες και ξένους εκπαιδευμένους δοκιμαστές, προκειμένου να αναδειχθούν τα καλύτερα, διεκδικώντας φέτος βραβεία 4 διαφορετικών κατηγοριών!
Previous Next

Ημερίδα για το κλάδεμα, την ποιότητα και τις καλές πρακτικές παραγωγής ελαιόλαδου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/1 στις Μέλαμπες

Ημερίδα για το κλάδεμα,την ποιότητα και τις καλές πρακτικές παραγωγης ελαιολάδου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/1/2023 στην περιοχή Μελαμπες Αγ Βασιλείου από το Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΠΟΙΟΤΗΤΑ PLUS. Εκτός από τις θεωρητικές ενότητες που παρουσίασαν η κ. Ελευθερία Γερμανάκη και ο κ. Μανώλης Καρπαδακης, ο κ. Σαββακης Γ. ανέπτυξε θέματα θρέψης και διαχείρισης ελαιώνα για αποκατάσταση και επαναφορά σε παραγωγική κατάσταση ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε επίδειξη τεχνικών κλαδέματος πυρόπληκτων και μη ελαιοδέντρων σε παρακείμενο ελαιώνα Χοντρολιάς Η συνολική διάρκεια ήταν 5 ώρες και το παρακολούθησαν 42 άτομα